بسم الله الرحمن الرحیم
ما-کسانی که امروز به نام اسلام سخن می گوییم و رسالت اسلام را رسالت برتر می دانیم-به وجود خانمهایی مثل شما افتخار می کنیم و این از آنجاست که هر تبلیغ و ادعایی هرگاه به مرحله ی عمل و تحقق نزدیک شد،ارزش واقعی خود را خواهد یافت.
ما معتقدیم زنان در هر جامعه ی سالم بشری قادرند و می باید فرصت پیدا کنند که در حد سهم خود،تلاش و مسابقه ی خویش را در پیشرفت های علمی و اجتماعی و سازندگی و اداره ی این جهان به عهده بگیرند.از این جهت،میان زن و مرد هیچ تفاوتی نیست.
هدف از آفرینش هر فرد انسان عبارت از همان هدف آفرینش بشریت است؛یعنی رسیدن به کمال بشری و بهره بردن از بیشترین فضایلی که انسان می تواند به آن فضایل آراسته شود.فرقی هم بین زن و مرد نیست.نشانه اش در درجه اول فاطمه زهرا(س)و در درجه بعد دیگر زنان بزرگ تاریخ است.
از آنجایی که فرقی بین زن و مرد نیست خداوند متعال در قرآن کریم آن وقتی که راجع به نمونه ی انسانهای خوب و بد مثال می زند مثال را در هر دو مورد از زن انتخاب می کند.در مورد نمونه انسان خوب زن فرعون را مثال می زند"و ضرب الله مثلا للذین آمنو امرات فرعون" در مقابل هم در مورد انسان بد و نگونسار همسر لوط و نوح را مثال می زند.
اینجا جای سول است که مرد هم بود،حالا یکی از مرد و یکی از زن مثال می زد.نه،در همه قرآن وقتی که می گوید "ضرب الله للذین آمنو" یا "ضرب الله للذین کفروا"در هر دو مورد از زن مثال می زند.آیا این به معنای آن نیست که ما باید از دیدگاه اسلام،به برداشت غلط و متاسفانه مستمر در تاریخ بشریت نسبت به جایگاه زن پاسخی بدهیم؟اسلام می خواهد بایستد و این برداشت و روش و فهم غلط از مساله ی زن را-که در طول تاریخ هم وجود داشته است-تصحیح کند.
شما از تعلیمات انبیا که بگذرید،در همه ی برداشت ها و تحلیل ها و تفکرات بشری،جایگاه زن و مرد،جایگاه غلطی است و نسبت زن و مرد،نسبت غلطی می باشد.حتی در تمدن های خیلی بلند پایه ی دنیای باستان-مثل تمدن روم یا ایران-برداشت از زن یک برداشت غلط است.
امروز هم وضع دنیا همین گونه است،علی رغم این ادعاهایی که در حمایت از زن و موضع انسانی او می شود،متاسفانه همین برداشت غلط وجود دارد و اروپایی ها چون دیرتر از کشور های اسلامی و کشور های غیر اروپایی وارد میدان شدند نسبت به مسئله ی زن دیر تر تنبه پیدا کردند.
برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری