کار تشکیلاتی / 4

"بسم الله الرحمن الرحیم"



"شاخص ها و باید های تشکیلات موفق انقلابی"


"به کمک الهی اعتماد کنید."

عامل مهم مدیریت جهادی عبارت است از خودباوری و اعتماد به نفس و اعتماد به کمک الهی...

در همه کارها توکل به خدای متعال و استمداد از کمک الهی کنیم، به کمک های الهی اعتماد کنیم، وقتی شما از خدای متعال کمک می خواهید، راه ها به سوی شما باز می شود "و مَن یتق اللهَ یجعَل لَهُ مخرَجا و یرزُقهُ مِن حیثُ لا یحتَسِب"

این رزقی که در این آیه و در آیات دیگر گفته شده است به شکل های مختلفی به من وشما می رسد، گاهی شما ناگهان در ذهنتان یک چیزی بوق می زند، می درخشد، راهی باز می شود، این رزق الهی است، در یک برهه فشار ناگهان یک امید وافری در دل شما به وجود می آید،این همان رزق الهی است.


"بافت انقلابی را در تشکیلات حفظ کنید."

هر تشکیلاتی که بتواند بافت انقلابی را در خود حفظ کند و ارزش های انقلابی را در تاروپود خود نفوذ دهد، قادر به انجام وظایف و کارهای بزرگ خواهد بود.

جوانان ما مخصوصا دانشجویان، شورانگیزی در مبارزه با دشمن و مقابله با تهاجم او را بر دوش دارند. انجمن های اسلامی و دیگر تشکل های اسلامی دانشگاه ها، باید خود را در صفوف مقدم این مبارزه پرشور قرار دهند.

عزیزان! نگذارید با تضعیف ارزش های انقلاب و اسلام، به جبهه ی دشمن کمک کنند و به خصوص نگذارید غفلت زدگانی از این قبیل در مجموعه شما یعنی در صفوف مقدم جا بگیرد.

شعارهای انقلاب را که پرچم های راهنما در اعتلاء و سربلندی و آبادانی این کشور است، گرامی بدارید و با همه وجود از آن دفاع کنید و سهل انگاری نسبت به آن را از بیگانگانی که احیاناً به لباس خودی در می آیند و با زبان خودی سخن می گویند، تحمل نکنید.

نهادهایی مثل جهاد سازندگی که از انقلاب جوشیده اند چه خصوصیتی دارند؟ چگونه است که در درون این تشکیلات ضمن اینکه ارزش های اسلامی محفوظ است، تلاش فراوان وخدمت های بزرگ در آن با دلسوزی انجام می گیرد و از لحاظ کاری هم توفیقات ِ نوآوری این مجموعه ها از بقیه بخش ها جلوتر و بالاتر است.


برگرفته از کتاب کار باید تشکیلاتی باشد

واحد خواهران

۰ نظر ۰
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان