مدیریت استراتژیک در زندگی فردی

بسم الله ارحمن الرحیم
امام علی)ع(:هیچ عقل ودرایتی همچون عاقبت اندیشی نیست.
نهج البلاغه.ترجمه شهیدی.ص۳۸۰

کلاس سرشارازهیاهوبودکه با آمدن استادساکت شد.استادعنوان درس امروز را مدیریت استراتژیک بیان کرد.اواستراتژی راراهبرد برای رسیدن به اهداف بیان کرد...ومدیریت استراتژیک را هنروعلم تدوین,اجراوارزیابی تصمیماتی است که فرد راقادرمی سازد به مقاصدواهداف خویش دست یابد.
استاددر ادامه بحث اعلام کرد که مدیریت استراتژیک شامل سه بخش اصلی:تدوین_اجرا_ارزیابی است.
ودرنهایت علت مدیریت استراتژیک راتغییرات گسترده محیط دانست.وپس ازبحث های دیگرپایان کلاس را اعلام کرد.
بااتکابه فرمایش گوهربارامام علی ومقدمه بالادرخواهیم یافت که مدیریت استراتژیک درزندگی عبارت است ازمجموعه تصمیمات واقداماتی که فردبرای رسیدن به اهداف درطول زندگی انجام میدهد.ومدیراستراتژیک درزندگی کسی است که دارای نگرش استراتژیک است وقادراست بابرنامه های استراتژیک به اهداف وخواسته های خودجامه عمل بپوشاند.
ازمزایای مدیریت استراتژیک در زندگی:
۱-احتمال رسیدن به هدف رابیشتر می کند.
۲-تمرکزبر روی اهداف ایجاد میکند.
۳-کاهنده فشارواظطراب های روحی در زندگی است.
۴-به کاروفعالیت معناومفهوم می بخشد.
۵-اعتمادبه نفس را در مدیریت زندگی افزایش می دهد.

لذاباتوجه به نقش مهم وحساس مدیریت استراتژیک در زندگی برآن شدیم تادر سلسه بحث های دوره عمومی کانون مهدویت تسنیم که متبرک به اسم آقاوسرورماست بحث مدیریت استراتژیک رابگنجانیم تابدین گونه بتوانیم زمینه ساز رسیدن به اهداف خود در زندگی فردی ودرنهایت هدف همه ماکه ظهور امام زمان)عج(میباشد نیل یابیم...
                  روابط عمومی
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان