گزارش فعالیت‌های کانون در نیمسال اوّل 95 - 94 (3)

بسم الله الر حمن الر حیم

خلاصه‌ای از عملکرد "کانون مهدویت تسنیم" در ترمی که گذشت:




ادامه شمارۀ قبل؛
13. کارگاه مهارت‌های ارتباطی:

این کارگاه در روز سه‌شنبه 1 دی‌ماه 94 با حضور گران‌قدر استاد پورشا نظری و جمع کثیری از دانشجویان از ساعت 15:30 در تالار طباطبایی دانشکده پزشکی طی 2 ساعت برگزار شد که داشتن رفتار جرأت‌مندانه مهم تلقی شد و عنوان شد که در ابتدا باید ارتباط با خود را یاد بگیریم بعد با دیگران. طبق نظرسنجی این کارگاه خوب تلقی شد.

14. کارگاه خودشناسی:

این کارگاه در روز جمعه 4 دی‌ماه 94 با حضوراستاد ارجمند، حجت الاسلام والمسلمین اسکندری در محل تالار طباطبایی دانشکده پزشکی برگزارشد. هدف از تشکیل این کارگاه ایجاد نیاز و زمینه‌های شناخت واقعی و درست دین اصیل و ارائه خط سیر کلی دین بر اساس اندیشه‌های استادصفایی حائری بود. این کارگاه از دید شرکت‌کنندگان در جلسه، راهبردی و مفید ارزیابی شد.

15. کارگاه حقیقت و انتظار:

این کارگاه در روز پنج‌شنبه 15 بهمن‌ماه با حضور حاج آقا عابدینی در مجاورت مسجد مقدّس جمکران و با حضور جمعی از خواهران و برادران فعال مهدویت کشور برگزار گردید. استاد با تبیین «حقیقت دوران غیبت و حقیقت دوران ظهور» به بررسی تکلیف ما در دوران غیبت و برای دوران ظهور پرداختند. همچنین با بیان چیستی و چگونگی «فرج شخصی» در زمان غیبت، ارتباط و لقای حقیقی با امام را تلاش در جهت محقق ساختن فرج شخص دانستند. مخاطبان، در پایان جلسه با نگاهی نو به ارتباط و لقای امام و همچنین اعمال صالح و ارتباط با آن با حقیقت وجود امام، برنامه را بسیار مؤثر و مفید ارزیابی کردند.

16. کارگاه آموزش تشکیلات:

این کارگاه در روز جمعه 16 بهمن‌ماه 94 با حضور استاد مهدی تلوری در مجاورت مسجد مقدّس جمکران و با حضور جمعی از خواهران و برادران فعال مهدویت کشور در راستای توانمندسازی تشکل‌های دانشجویی طی 6 ساعت برگزار گردید. استاد در خصوص اهداف تشکیلات و مدیریت تشکیلات مطالب متنوعی را بیان نمودند. ایشان 5 عنصر را در هر سازمان (نیروی انسانی، ساختار تشکیلاتی، فناوری، اهداف استراتژیک و فرهنگ سازمانی) مؤثر دانسته و عنوان داشتند: عنصر کسی است که توان تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری داشته باشد، خود جوش باشد و با حرکت خود دیگران را به حرکت وا دارد. در پایان کارگاه، دانشجویان خود را در سطح کاملاً مسلط، ارزیابی نمودند.
 

17. دورۀ آموزشی حرکت:
کارگاه حرکت بر اساس کتاب رشد و مسئولیت و سازندگی استاد صفایی حائری در 9 جلسه توسط استاد اسکندری برگزار شد، که مخاطبین آن دبیران و اعضای کانون‌های مهدویت استان اصفهان که در مورد مباحثی مانند رشد و خسران و مسئولیت و ... عنوان شد که خلاصه‌ای از آن ارائه می‌شود: دانایی و دارایی و توانایی‌هایی که عامل رشد آدمی می‌شوند همانند جسم بی‌جان نیستند در گوشه‌ی انبار که هر گاه لازم بود مورد استفاده قرار گیرند. این‌ها در میدان ذهن و جان رژه می‌روند و جلوی چشمان آدمی قدم می‌زنند  و انتظار عمل دارند. آدمی اگر ارزش خود را بشناسد، خریدار و بازار مخصوص به خود را نیز می‌شناسد. آنگاه واقف است به آنچه می‌فروشد و آنچه در قبال آن فروش به دست می‌آورد. آنچه به دست می‌آورد باید به وسعت وجودی وی بیافزاید و گرنه هر چیزی غیر از این زیان است و ضرر.

18. جلسۀ خواهران در بازگشت از جمکران:

این جلسه در روز جمعه 16 بهمن‌ماه 94 در هنگام بازگشت از اردو در اتوبوس برگزار شد. در این جلسه پیرامون ارزش زن، ضرورت حفظ سرمایه‌ی حیا در روابط دختر و پسر، ضرورت بصیرت و لازمه‌ی آن، چگونگی ثبات قدم در کار فرهنگی و اثرگزاری کار و... صحبت شد. این جلسه بازخورد بسیار خوبی در برداشت و بسیار مفید ارزیابی شد.

سایر فعالیّـت‌ها و عملکردهای کانون را در شمارۀ بعدی دنبال کنید.

 
جهت تعجیل در فرج قطب عالم امکان حضرت حجة بن الحسن العسگری (عج) صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم


۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان