نگاه انقلاب اسلامی به زن / 2

"بسم الله الرحمن الرحیم"

همه ی ما،به خصوص زن های این جامعه باید حق گذار و قدردان رسالت امام بزرگوار (ره) باشیم که با قیام خود و مطرح کردن ارزش های اسلامی و درخشندگی های شخصیت های صدر اسلام-از جمله فاطمه زهرا (س)- ما و بیش از همه زن های ما را زنده کرد.
   زن در نظام پلید شاهنشاهی، حقیقتا و از همه ی جوانب مظلوم بود. به طور غالب رفتن زن به وادی علم میسر نمی شد، مگر با برداشتن حجاب و منصرف شدن از تقوا و وقار اسلامی! در میدان سیاست و در زمینه ی فعالیت های اجتماعی هم همین طور بود.
اگر زنی می خواست وارد مقوله ی سیاست شود باید قید حجاب و عفاف را می زد.
البته بسته به این بود که خود این زن، جوهر و استعدادش چگونه باشد. اگر خیلی سست عنصر بود تا اعماق آن می لغزید. اگر تا حدودی خود را حفظ می کرد تحت فشار روز افزون اجتماعی بود.
   اسلام و انقلاب و امام آمد و در این کشور زن در مرکز فعالیت های سیاسی قرار گرفت. در حالی که زن در همین حال توانست حجاب و وقار خود را حفظ کند. کسی حقی از این بزرگتر بر گردن زن ایرانی و مسلمان ندارد.

   دنیای غرب زن را به ابتذال کشاند. تا شصت هفتاد سال قبل در تمام اروپا و کشور های غربی زن فقط در سیطره ی مرد-مرد خود یا مرد دیگری مثل صاحب مزرعه-می توانست باشد و هیچ حقی از حقوق انسان در جامعه متمدن نداشت. بعد از آن زن را در فعالیت های اجتماعی وارد کردند اما در همان حال تمام وسایل برای لغزش زن را فراهم کردند و او را در متن جامعه بی پناه گذاشتند.
 توده و عامه زن ها در کشور های اروپایی و آمریکایی که از تمدن غربی حظ زیادی دارند در وضعیت سخت و بی رحمانه زندگی می کنند با این کار وانمود می کنند زن را وارد میدان های اجتماعی کرده اند در حالی که فرصت اندیشیدن و فکر کردن و تصمیم گرفتن هم برای آنان وجود ندارد.
   به برکت انقلاب اسلامی زن در کشور ما می تواند در میدان سیاست و فعالیت های اجتماعی و سیاسی و جهادی و کمک به مردم و انقلاب و حضور در میدان های گوناگون شخصیت خودش را با حفظ متانت و وقار و حجاب اسلامی نشان بدهد.
                             
                                          برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان