نگاه انقلاب اسلامی به زن/7

بسم الله الرحمن الرحیم


شخصیت اجتماعی زن به عنوان عضوی از این مجموعه عظیم-اجتماع-خیلی حائز اهمیت است.در دو،سه دهه ی قبل از انقلاب،به خاطر ورود فرهنگ های اروپایی،بنیان خانواده متزلزل شده بود؛ یعنی حقیقتا خانواده،آن اصالت و ارزش و عظمتی را که در اسلام و فرهنگ سنتی ما دارد،دیگر نداشت.

وقتی خانواده هست،همسر و مادر عضو اصلی است.زن در این مجموعه جای بسیار اساسی و رفیعی دارد.به همین خاطر وقتی اصل خانواده-یعنی زن-زیر سوال و تزلزل است در آن هیچ چیزی در جای خودش قرار ندارد.اسلام چه تاملات صحیح و چه راهنمایی های ارزشمندی در مورد این مسایل دارد.این چیزی است که انقلاب به زنان جامعه ما اعطا کرد و آنها را در صحنه ی جهاد،سیاست و تاثیر در سازندگی اساسی کشور-که همان سازندگی انقلابی است-وارد نمود.
   با وجود اینکه اسلام حیات دوباره ای به زن بخشید،زن در جامعه ی ایرانی ما،نه از لحاظ حقوق اجتماعی،نه از لحاظ تمکن و قدرت تصرف فردی،نه از لحاظ قوانینی که به اینها ارتباط دارد هنوز در آن سطح که اسلام خواسته،قرار ندارد.
زن باید شان حقیقی خودش را پیدا کند و نبایستی به خاطر زن بودن هیچ ستم و ظلمی به او بشود.چه ستم های که در حق زن رواداشته شده و اسمش ستم است و چه ستم هایی که اسمش ستم نیست اما در حقیقت ستم است؛مثل همین سوق دادن به تجمل و مصرف گرایی و آرایش های بیهوده و مخارج سنگین و تبدیل شدن به یک وسیله مصرف.این ستم بزرگی بر زن است؛زیرا او را به کلی از آرمان ها و اهداف تکاملی خودش غافل و منصرف می کند و به چیز های کوچک و حقیر سرگرم می کند.
   اسلام نسبت به زن و مرد و همه خلایق،یک دید واقع بینانه و متکی بر فطرت و طبیعت و نیازهای حقیقی دارد.یعنی از هیچ کس بیش از تمکنش توقعی ندارد.اصلا شناخت واقعیات هر کس،متناسب با همان توقعی است که از او وجود دارد.آرمانگرایی در اسلام و گرایش به سمت قله ها،اوج ها و آرمانها یک چیز قطعی و و حتمی است.زن مثل همه خلایق باید در این سمت حرکت کند.

هر نقصی که در وضع زن در جامعه ما وجود داشته باشد،علاجی دارد .چون اسلام نسبت به زن دید شامل و کامل و جامعی دارد.یکی از نقص ها در وضع زنان باور های غلطی است که فرهنگ غربی و اروپایی در این ده ها سال اخیر در ذهن زن ایرانی وارد کرده است که باید از بین ببرید.البته باور های غلطی هم در گذشته بوده است؛یعنی گرایش به برخی شکل های غلط مصرف و تجمل،از گذشته هم وجود داشته است.
با ورود فرهنگ اروپایی،این مدگرایی و نوگرایی در مصرف به شکل عجیبی تشدید شد.این محاسبه شده و پیش بینی شده بود.سردمداران سیاست های غربی به قصد و نیتی این کار را کردند.این باورهای غلط را بزدایید و این نمی شود مگر با ارائه ی بحث ها و کارهای اسلامی.اگر این کار بشود ریشه این مشکلاتی که گاهی اوقات مطرح می شود-بدحجابی و رواج فساد و فحشا و این چیزها-به خودی خود کنده خواهد شد.اینها غالبا معلولند ، علل همان باورها و فرهنگ هایی هستند که باید روی آنها کار بشود.


برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان