انقلاب اسلامی؛زمینه ساز تمدن اسلامی/27

بسم الله الرحمن الرحیم
شرط بقا انقلاب اسلامی
باید از خود پرسید آیا انقلاب اسلامی با عدالت مقدس معنوی علوی پا برجا می ماند یا با اقتصاد سکولار و توسعه یافتگی به معنی تقابل هرچه بیشتر با طبیعت؟
انقلاب اسلامی پاسخ به ندایی بود که از حق به گوش مردم ما رسید تا علم را با عبودیت همراه نماییم و قدری از غروری که بشر جدید به آن دچارشده،نجات یابیم و این با توسعه یافتگی به معنی غربی آن هرگز نمی سازد.
دردوران سازندگی و اصلاحات ه با الگوی ((بانک جهانی))اقتصادمان را جلو بردیم،بر اساس ملاک های آنها نسبت به زمان جنگ پیشرفت کردیم.درزمان جنگ؛اقتصاد ما از نظر آنها کاملا بحرانی بود ولی چون روح عدالت علوی در آن تاحدی جاری بود مردم در آرامش بیشتری بودند و امید به زندگی به آن معنی بدن جوانانمان از فقر و بی خانمانی نلرزد،بیشتر بود زیرا هنوز هسته های قدرت و ثروت و اقتصاد سکولار بر گلوگاه های اقتصادی کشور دست اندازی نکرده بود.پیام انقلاب اسلامی آن است که ما با پارامترهای بانک جهانی و نظام سرمایه داری به آنچه میخواهیم برسیم،نمی رسیم .عدالت مقدس علوی سازمان و دیدگاه های دیگری دارد کامل مقابل اقتصاد مدرنیته.
انقلاب اسلامی درست در زمانی که همه ی چشم ها به سوی توسعه به روش غربی بود،با رویکردی مخالف،نظرش به عدالت علوی معطوف شد و روح مردم به خوبی احساس کرد آن نوع توسعه نه دنیایی برای آنها به همراه دارد و نه آخرتی.
فرهنگ غربی طوری است که اگر در جایی رخنه کرد آنچنان معادلات را یه هم میزند که دشمن ملت را دوست جلو میدهد و دوست را دشمن!در آن فضا آنهایی که برعدالت و معنویت تاکید دارند،دشمن میشوند و آنهایی که دستورات الهی را به تمسخرمی گیرند دوست قلمداد میشوند.

برگرفته از کتاب برون رفت از عالم غرب
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان