دغدغه های فرهنگی/6

بسم الله الرحمن الرحیم

تهدیدات درونی

عوامل و تهدیدات بیرونی: دشمنان خارجی و کسانی که درداخل هستند و از آن ها الهام می گیرند. 

عوامل و تهدیدات درونی : عواملی که در میان خود ما انقلابی هاست.

انسان سایش پذیر است و اگر خودسازی نکنیم انسان از بین میرود و چیزی از معنویت برایش نمی ماند.

عوامل سایش: 1. مسئولین فرهنگی مثل وزارت ارشاد باید دفتر گزینش  تشکیل می دادند و به سراغ استعداد های هنری، موسیقی، شاعر و .. میرفتند که نرفتند و سبب سایش و ریزش این استعدادها شد.

2. خود باختگی عناصر جبهه خودی در برابر بیگانه. هنرمند جبهه مقابل شاید هنرش بالاتر باشد ولی شخصیت او پایین تر است.باید خودباختگی را از ذهن هنرمند خودی بیرون کرد. هنرمند جبهه مقابل آن جوهر اصلی که ایمان، خلوص و عقیده است را ندارد.

3. تردید به پایبندی نظام به حرف ها و آرمان هایش. احساس تردید گاهی به جا ولی اکثرا بی جاست. این تردید در حیطه سیاست، اقتصاد و حتی جنگ هم اتفاق افتاد.

4. درگیری عناصر جبهه خودی به دعواهای حزبی. دعواهای حزبی عواطف و احساسات قبیله ای است. هر دو حزب نقاط اشتراک دارند. دعواهای حزبی وارد محیط هنری و روشنفکری هم شد که تقصیر عوامل سیاسی بود. مسئه خط و خطوط در کار فرهنگی اصلا نباید وارد شود.

5. دنیاطلبی. تعبیر زیبا از رهبری: ماهی وقتی به طمع خوردن کرم قلاب رافرو داد، دیگر کار تمام شده است. باید ساده زیست بود. البته این معنایش این نیست که به عمران و آبادانی نپردازیم. حضرت علی روح بزرگ و توسعه یافته ای داشت و با وجود درآمد زیاد زندگی ساده ای داشت. ایشان در نهج البلاغه تاکید بسیاری بر زهد نسبت به دنیا داشتند.

6. بد گویی کردن از دیگران.

و در پایان اینکه باید با سایش مقابله کرد. ( پتکی که بر آهن می کوبد خودش هم قطعا ساییده می شود.)


برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان