بسم الله الرحمن الرحیم
تهدیدات بیرونی
ابتدا درمورد جبهه مقابل صحبت شده که برخلاف واقع وفکری که میشد ازهر نظرهیچ وپوچه ودلیل حرکت منظمی که از سوی این جبهه صورت میگیرد این است که فکر و اندیشه ای خارج از محیط سیاست و امنیت اینها را هدایت می کند.یعنی آنهایی را که در صحنه هستند ومی بینیم به این شکل هستند.
اینها یک مهره اند که افرادی زیرکانه و هوشمندانه اینها رو کارگردانی می کنند.
اما همه اینها به کنارافرادی را هم دارند که قوی هستند ومی توانند از ضعف جبهه خودی استفاده کنندو ضربه وارد کنند.
جبهه دشمن از لحاظ امکانات وابزار مشکلی ندارد وبا تمام قوا هم پیش می آید واین نیازمند مقاومت هست که درصورت عدم مقاومت وسستی به خرج دادن میتواند حتی ازلحاظ فرهنگی خسارت بزرگی
به جوانان ونسل جوان وارد بکند .بیشترین نگرانی حضرت آقا هم دررابطه باهمین تهاجم فرهنگی است.که نباید نسبت به ان غافل ماند...ودشمن راباید شناخت که نشناختن دشمن جرم است.
روش دشمن چون روش شیطانی است ضعیف است ولی درعوض پرتلاش.
نکته دیگر که که ذکر شد این است که دشمن دیگراز لحاظ اقتصادی و نظامی نمیتواند به نظام جمهوری اسلامی ضربه وارد کند وتنها راه حل را فرهنگی میداند ودرست هم هست.
تهاجم فرهنگی ازابتدای انقلاب وجود داشته منتها شدت آن الان بیشتراست وضرورت اینکه الان در مقابل این تهاجم فرهنگی کارفرهنگی شود بیشتر احساس میشود.
تعبیری که از تهاجم فرهنگی بدست می آید این است که می آید وذهنیت حاکم برجامعه را عوض میکند،کاری میکند که فکرها به سمتی که خودش میخواهدجهت داده بشوند ونفوذ کنند درفکر مردم یا پایه های فرهنگی و اعتقادی را حتی اگرنتواند بشکند ولی سست می کند،تردید ایجاد می کند وباهمین روش هم تأثیر میگذارد،اینجا ضرورت تقویت ریشه های اعتقادی پیش می اید.
یک مثالی که کتاب زده بود درباره ی طاغوت بود،مثلا قبلا طاغوت در شکل های مختلفی خود رانشان می داد ومردم هم این نشانه هارا تشخیص می دادند وباآن مقابله می کردند وحساسیت نشان می دادند.
نکته بعد تفاوت تهاجم فرهنگی وتبادل فرهنگی است:
تبادل فرهنگی یک چیز خوبی است که نکات مثبتی دارد وحتی میتواند به تغییر مذهب یک کشورمنجر بشود اما تهاجم فرهنگی وقتی اتفاق می افتد که یک کشور فرهنگ واقتصاد وسیاست وحتی دین روبیاد به زور وبرخلاف میل و اراده به یک کشور دیگه تحمیل کند.
اما تبادل یک جورایی به یک معامله شبیه است منتها باچیزهای خوب مثلا یک کشورعلم خودش را دراختیار کشور ما بگذارد و درمقابل کشورماهم چیزی به آن میدهد یا مثلا وجدان کاری خودش رو به ما یاد بدهدو...
تبادل فرهنگی مثل استفاده با میل و انتخاب از داروی مناسب است نه بازور و اجبارو تحمیل.
اروپایی ها روحیات خوب خودشون را در ملت ما منتشر نکردند مسآله لاابالی گری جنسی را وارد کشورما کردند.
تهاجم فرهنگی از زمان رضاخان شروع میشود که ازقبل افرادی از داخل که وابسته به خارج هستند این بذر را کاشته بودند تااینکه انقلاب اسلامی اتفاق می افتدوتهاجم فرهنگی متوقف میشودبعد آن جنگ تحمیلی اتفاق می افتد که تهاجم فرهنگی تبدیل به تهاجم نظامی میشود،دشمن فکر میکند دراین لحظه میتواند باتهاجم نظامی پایه های اعتقادی مردم را ازبین ببرد ولی دراینجا هم به شکست بر میخورد و تصمیم میگیرد زمین بازی خود را عوض کند و نقطه هدف خودرا سست کردن عقبه ملت قرار میدهد که فرهنگ می باشد،که شامل اخلاق اسلامی ،توکل به خداوعلاقه به اسلام واعتقاد به رهبری...سعی برخدشه دار کردن این فرهنگ دارند وبرای آن برنامه ریزی های گسترده ای کردندو ابزارمتنوعی هم استفاده میشود مانند:تلویزیون،رادیو،کتاب،روزنامه،ماهواره ورسانه های بیگانه.
یکی از کارهای دشمن این است که بیاید ونیروهای پر انگیزه وفعال و جوان مومن انقلابی را به انزوا بکشاند وتحقیر کند_در امور مختلف،مراکز فرهنگی وعلمی مختلف کشور ما دیدیم که به آثارجوانان انقلابی بی اعتنایی میشود و مورد قبول واقع نمیشود ودر مجامع جهانی بدتر...به همین دلیل جوان روحیه اش را ازدست میدهد،باآن همه تلاشی که برای کارش کرده امیدش را ازدست میدهد و منزوی میشود...اینجاست که حضرت اقا می فرمایند که ازاعماق جان،قلبم برای این جوانان گرفته وسوخته است.
تهاجم فرهنگی مثل کار فرهنگی اقدامی آرام وبی سروصدا است.
دشمن تشکیلاتی را بوجود آورده که جوانان را ازهمان اوایل جوانی و نوجوانی ؛در دوره راهنمایی ودبیرستان فساد را دربین انان گسترش بدهد،بعد دراینجا هم وقتی مدیر دبیرستان یا مدرسه بخواهد جلوی همچین فسادی را بگیرد متهم میکند که نظام اسلامی روشش نظامی است وبه ملتش آزادی نمی دهد...
توصیه حضرت آقا درمقابل روش دشمن در تحقیروبه انزوا کشاندن و نا امید کردن جوانان این بوده که هرجا هستید همه جوانان وکسانی را که زمینه رشد را دارند گرامی بدارید.به عناصر خودی تکیه کنید،بگذارید که دراینگونه فعالیت هاهمه وارد بشوند،چه قشر انقلابی چه قشر غیر انقلابی، به همه میدان بدهید.حتی اگر کسی عرق دین دوستی نداشته باشد عرق میهن پرستی که دارد،پس از این در بگذارید به ملت خودش خدمت کند.
درمقابل تهاجمی که الان دران هستیم باید موضع هجومی گرفت نه موضع دفاعی...
چون الان دشمن سعی دارد که از درنقاط ضعف جمهوری اسلامی وارد بشود که باید همه اینها به کمک همه حل بشود ودر اینجاست که جمله " کلکم راع وکلکم مسئول عن رعیته"صدق پیدا میکند.
برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری