زن منتظر و منتظرپروری/1

بسم الله الرحمن الرحیم

اظهار ارادت به محضر قطب عالم امکان، مهدی فاطمه(عج)، از یک سو نیازمند شناخت آن وجود مقدس و جایگاه ایشان در عالم هستی است و از سوی دیگر مستلزم شناخت خویشتن خویش و مسئولیت ها و وظایفی است که در قبال آن یگانهٔ هستی برعهده داریم. شناخت و آگاهی صرف نیز کافی نیست و اقدام عملی در پاسخ به انتظارات خالق هستی در طرح ریزی رابطه محب و محبوب لازم است. اقدام عملی نیز به تنهایی رسانندهٔ به مقصد نیست و انگیزش و نیتوالا نیاز است.


با توجه به کلام شیرین امام صادق( ع )که فرمودند:ایمان را مانند نردبانی 10 پله که مومن پله ای را پس از پله ای دیگری بالا میرود....ده پله را برای ایمان حقیقی و مملو از انگیزه و اگاهی برای زن منتظر ذکر میکنیم....البته نه بدان معنا که برنامه ای جامع و بدون نقص باشد اما تلاش شده تا مهم ترین رسالت ها بیان گردد
پله اول: جایگاه شناسی
شناخت جایگاه زن در اسلام برای بالا رفتن از نردبان ایمان و رسیدن به پله هایی که بتوان از آن، در آرمانشهر مهدوی به عنوان یک «زن منتظر» گام گذاشت، اولین پله، ضرورت شناخت جایگاه و منزلت زن در اندیشه دینی است. بدون شناخت میزان اعتماد خداوند به زنان و توانمندی هایی که در آنان به ودیعه نهاده، پیمودن پله های نردبان ایمان در ذهن زن مسلمان، دشوار و ناممکن به نظر میرسد. در میان فرازهای تاریخ، دین مبین اسلام و رسول خاتم(ص) شرایطی را رقم زدند که در آن، جایگاه و منزلت واقعی زن و پرورش زنانی اسوه و الگو، صد چندان شد. 
پله دوم: توجه به ارزشمندی زنان و تکریم آنان
پیامبر(ص) ضمن توجه دادن به جایگاه ویژه دختران در زندگی، از آنان به
عنوان مونسی، اهل مدارا و نیکی، با خیرو برکت، اهل پاکیزگی و سبب طراوت
زندگی " یاد کرده و با سنت سنگدلانه دختر کشی در میان عرب جاهلی به
مبارزه بر میخیزد. همچنین در قالب عباراتی که بهترین مردم را خیرخواه ترین
پاداش حمایت از دختران و زنان را بهشت قرار می دهد.
در شرایطی که در فرهنگ جاهلیت، خبر تولد دختر همراه با سرشکستگی و
خشم پدر بود و «آنگاه که به یکی از آنان، مژده دختر داده میشد، چهره اش از شدت خشم سیاه می شد و از طایفه خویش به دلیل این خبر باد، فاصله می گرفت و به این فکر می کرد که این دختر را با سرشکستگی و خفت نزد خود نگه دارد یا در خاک مدفونش نماید؟» و در زمانه ای که دختر عصر جاهلیت، در انتخاب همسر، اختیاری نداشت و از مهریه نصیبی نمی گرفت و پس از مرگ شوهر،کنار اموال او به ارث برده می شد، پیامبر اکرم می بیشتر به
چند اقدام مهم دست زد که یکی از آنها، همتا دانستن زن و مرد بود.
اوج شخصیت انسانی زن در نگاه اسلامی انگاه نمایان میشود که حضرت مهدی(عج )به عنوان منجی عالم بشریت یک زن را مقتدای خویش قرار میدهد:
دختر پیامبر خدا(ص )فاطمه زهرا(س ) برای من الگویی نیکوست.


برگرفته از کتاب زن منتظر و منتظرپرور

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان