زن منتظر و منتظرپرور/2

بسم الله الرحمن الرحیم

انتقال فرهنگ چنانچه از مجرای صحیح آن صورت نگیرد،یا انتقالی ناقص بوده یا دوامی نخواهد داشت. بدون شک، ویژگیهای شخصیتی زنان همچون ارتباط گیری مناسب، وجود احساسات سرشار، انتقال عواطف، صبر و حوصله ی فراوان و... بی ارتباط با سپردن مسئولیت فرزند آوری و تربیت نسل از سوی خداوند متعال به زنان نیست.


اگر در روایات، آماده شدن افراد جامعه برای حضرت مھدی (عج) به عنوان یکی از نشانه های ظهور سخن از این نسل مؤمن و آماده، بدون هنرنمایی تربیت کنندگان این نسل، سخنی گزاف و دور از واقع خواهد بود.لذا جایگاه ونقش زنان در جامعه مهدوی از حیث جایگاه فردی،نقش های آنان در عرصه های خانوادگی و تاثیرات آنان در پیش و پس از ظهور،قابل بررسی می باشد.
برخی از زنان،چنان شایستگی و منزلتی می یابند که جز اصحاب و کارگزاران ویژه حضرت مهدی(عج)میگردند.به گونه ای که ۵۰ نفر از میان ۳۱۳ یار خاص حضرت میگردند.
 نعمانی از امام باقر(ع)نقل کرده که فرمودند: «به خدا سوگند! سیصد و اندی خواهند آمد و پنجاه نفر زن نیز در میان آنان است». حضرت در ادامه، در بیان ویژگی های این ۳۱۳ نفر می فرمایند:《و آنان برگزیدگان، قضاوت کنندگان، حاکمان و فقیهان در دین میباشند》که این خصایص، حکایت از منزلت و جایگاه این ۵۰ زن برگزیده دارد. علاوه بر این پنجاه صحابی خاص، چهارصد بانوی برگزیده نیز به همراه حضرت عیسی(ع) به کمک حضرت مهدی(ع)خواهند شتافت. چنانچه از پیامبراکرم(ص)نقل شده که «عیسی بن مریم، به همراه هشتصد مرد و چهار صد زن از بهترین و شایسته ترین افراد روی زمین خواهد آمد». از دیگر زنانی که یاریگر حجت بن الحسن(ع)می باشند، زنان برجسته ای هستند که بار دیگر زنده شدند و رجعت می نمایند. برخی از این زنان، نام و نشانشان در متون دینی آمده است و برخی دیگر، فقط از آمدنشان خبر داده شده است. طبری در دلائل الامامه از مفضل بن عمر نقل کرده که امام صادق(ع)فرمودند: «همراه قائم سیزده زن خواهند بود. عرض کردم نام آنها را بفرمائید. فرمود: قنوا، دختر رشید هجری، ام ایمن،حبابه و البیه،سمیه مادر عمار یاسرا، زبیله ام خال احمسیه،ام سعید حنفیه،صیانه ماشطه،ام خالد جهنیه.
برخی زنان چنان فعال و پویا عمل مینمایند که نه تنها در رسالت اصلی خود که اماده سازی و تربیت جامعه معدنی  است، سرافراز عمل مینمایند و علیرغم دشواری های دینداری در اخرالزمان،نه تنها ایمان خویش را با صلابت حفظ نموده و نسلی مهدی باور تربیت میکنند،بلکه در عرصه های فعالیت دولت جهانی حضرت(عج )،نیز کارگزاری و یاوری ایشان را بر عهده میگیرند.

برگرفته از کتاب زن منتظر و منتظر پرور

۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان