زن منتظر و منتظرپرور/4

بسم الله الرحمن الرحیم

براساس آموزه های دینی، زنان در دوره آخرالزمان مجدداً به وضعیت خود در دوره جاهلیت برمیگردند. در دوره جاهلیت اولی زن تمامی حقوق انسانی خود بی بهره بود و معامله بردگان با او می شد و در قراردان و در پرتو جاهلیت مدرن، زن از حقوق زن بودن خود محروم گردیده است.

 مهاجمان فرهنگی با تبلیغات جهانی، برای رسیدن به امیال نفسانی خودشان و برای پرکردن جیب خود، از وجود زن به عنوان یک ابزار سودجوئی بهره میگیرند و او را به میدان فساد و تباهی میکشانند و با دادن شعارهایی مثل حقوق زن، آزادی زن، تساوی و برابری، او را به میدان می کشانند و تا زمانی که از طراوت و نشاط جوانی برخوردار است از او بهره میجویند و بعد از مدتی او را همچون شی، تاریخ مصرف گذشته، طرد می نمایند.
واقعیتی که انکارناپذیر می باشد، این است که زن عصر آخرالزمان را که می بایست درخشنده ترین ستاره افق زندگی و پر ارج ترین گوهر هست  و اساس هر فضیلت و حلقه اتصال و رمز تداوم نسل بشری باشد، تاس خود چراگاههای مردان هوسران و ابزار و ادوات تمایلات نفسانی ادمهای پست تنزل داده اند. به وسیله اقدامات شوم فرصت طلبان، در غرب، نیمی از پیکره جامعه که رمز بقای بشریت بود، با افتادن در دام سودجویان مغرضی، در معرض فساد قرار گرفت و تعداد فراوانی از زنان، کرامت و ارزش والای خود را از دست دادند و با فساد خود، نیمی دیگر از پیکره جامعه را هم به سوی فساد و تباهی سوق دادند و خود با تبدیل به یک شی بی ارزش و قابل دسترس در هر کوچه و بازار نمودند.
وضعیت زنان در دوره آخرالزمان آنقدر به ابتذال کشانده همی شود که خطر آن حتی جوامع اسلامی را به صورت جدی تهدید می کند. از این رو، در مجموعه روایاتی که از سوی پیامبر اکرم(ص)و ائمه اطهار در رابطه باآخر الزمان به دست ما رسیده است، بخش زیادی از آنها مربوط به وضعیت زنان آخر الزمان است که رسول مکرم اسلام(ص)ضمن بیان آن وضعیت، خطرات ناشی از آن را گوشزد نموده و امت اسلامی را نسبت به فرو رفتن در این منجلاب هشدار داده است. ضروری است زنان در عصر غیبت گوش جان به این مواعظ گرانقدر سپرده و همچون دیدبانی بصیر و آگاه و به عنوان فرهنگ سازان جامعه، با آگاهی نسبت به خطرات، خود و جامعه را از این مرداب وحشتناک برهانند.
پیامبراکرم(ص)در جمع صحابی خود فرمودند: چگونه می شود حال شما هنگامی که زنهای شما فاسد شوند و جوانان شما به فسق و فجور بگرایند و شما نیز به جای امر به معروف، امر به منکر و نهی از معروف نمایید! معروف را منکر بپندارید و منکر را معروف!» اصحاب با تعجب سؤال کردند: آیا چنین وضعی پیش می آید یا رسول االله ؟ پیامبر(ص)فرمودند: بله
بدتر از این هم خواهد شد.
و بعد پیامبر(ص) به بیان تفصیلی تر وضعیت دوران اخرالزمان پرداختند و فرمودند: هنگامی که زن ها برای طمع دنیا در داد و ستد همسرانشان شرکت کنند، مردها خود را به صورت زن و زنها خود را به صورت مرد در میاورند. لعنت خدا بر زنانی که خود را به صورت مرد در میآورند و مردانی که خود را به صورت زن در میاورند.
علت اینکه پیامبراکرم(ص)با این تندی از زنان و مردان آخرالزمان سخن میگویند، شاید به جهت این است که آنها از ناموس خلقت و آیین فطرت بیرون رفته اند و سنت های حاکم بر نظام آفرینش را زیر پا نهاده و با سرشت خویش در افتاده اند.


برگرفته از کتاب زن منتظر ومنتظرپرور


۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان