زن منتظر و منتظرپرور/21

بسم الله الرحمن الرحیم

از جمله اصول حاکم بر شخصیت زن مسلمان می توان به اعتقاد به متفاوت بودن راه‌های کمال زن و مرد اشاره کرد.

 اسلام زن و مرد را در رسیدن به سعادت جاودانه برابر و هر دو را دارای هدف مشترک می‌داند اما این حرکت به سوی کمال بر اساس تدبیر حکیمانه خالق هستی، بدون توجه به تناسب آن با ظرفیت ها و استعدادها نبوده است. لذا مرد با انجام یکسری از وظایف و فعالیت‌های به کمال و قرب الهی می رسد و زن با انجام مجموعه ای دیگر از رسالت ها .ضمن آن که این وظایف و فعالیت ها به گونه ای میان زنان و مردان تقسیم شده است که در مجموع هیچ یک از دو جنس دیگر برتر نیست. ضمن آنکه هر دو در رسیدن به کمال و قرب با هم برابرند ولی در مسیر با یکدیگر متفاوتند.

 از اصول دیگر حاکم بر شخصیت زن مسلمان وجود تفاوت های تکوینی زن و مرد و هماهنگی آنها با شریعت است. از جمله تفاوت هایی همچون قدرت باروری و فرزندآوری و نیز تامین شیر کودک و همچنین در ناحیه احساسات ،روح، ذهن و رفتار.اما زن و مرد مکمل یکدیگرند که این مکملیت موجب ایجاد دلبستگی و پیوستگی میان دو جنس گردیده است.در اصول حاکم بر شخصیت زن مسلمان خانواده به عنوان رکن اساسی وجود دارد.

 زن و مرد به عنوان دو موجود متفاوت و مکمل یکدیگر عرصه‌ی بهتر و مناسب‌تر از خانواده را برای بهره‌مندی از توانمندی‌های جنسیت به منظور رفع نواقص خود نمی یابند.

 بسیاری از مشکلات خانواده به نگاه حقوقی زن و مرد به یکدیگر باز می گردد. برخی بدون توجه به اهمیت اخلاق ایجاد نشاط و تحریک انگیزه ها برای تفاهم و حسن ارتباط، صرفا به حقوق خود ،و تکالیف و وظایف دیگری در مقابل خویش می‌پردازند.

 برنامه تربیتی اسلام این است که علاوه بر مشخص کردن مرز ها و ضوابط هر یک از زن و مرد، به تحکیم روابط اخلاقی و پیوندهای عاطفی پرداخته و به مسامحه در مقابل اشتباهات و کم کاری های دیگری تا آنجا که باعث لطمه به کیان خانواده نشود دستور داده است.


برگرفته از کتاب زن منتظر و منتظرپرور

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان