زن منتظر و منتظرپرور/22

بسم الله الرحمن الرحیم

زن منتظر برای دستیابی به نگاه سیستمی و جامع به اسلام نیازمند سه کار است:۱-آشنایی با تمام اجزا و بخشهای دین۲-آشنایی با ارزش و اهمیت هر یک از این اجزا و آثار و نقشی که می تواند در زندگی سعادتمندانه ایفا نمایند۳-انجام تکالیف و وظایف مشخص شده در دین.

 مشکل اغلب ما این است که فقط قسمت سوم و بایدها و نبایدها و تکالیف شرعی مشخص شده در این را می بینیم و توجه نداریم که تا دو بخش دیگر مورد اهتمام قرار نگیرد بخش سوم به صورت صحیح و کامل انجام نخواهد شد... مثلا اینکه صفات الهی چیست و جایگاه خدا به عنوان تعیین کننده و تغییر دهنده تمام روابط عالم هستی در چه مرتبه ای است و یا اینکه اگر نماز را به صورت جامع  وکامل به جااوریم چه اثار و فوایدی به ارمغان می اورد؟به صورت مستقیم در نحوه انجام تکلیفی همچون نماز اثر دارد. نتیجه بی توجهی به دو بخش فوق ان می‌شود که پس از اقامه نماز بدون حضور قلب و از روی رفع تکلیف، مجددا مشغول به دروغگویی، کم فروشی بی‌توجهی به خانواده ،و... می‌شویم.

 زن منتظر برای شناخت صحیح دین به اهداف ،مبانی نظری ،بدنه دین(احکام و بایدها و نباید ها) ، رابطه عناصر بدنه با یکدیگر و نسبت میان آنها به صورت یکسان توجه می کند. لذا مثلاً اهداف تشریع نماز برای دوری از فحشا و منکر و قرب الهی را فراموش نمی‌کند و به صورت انجام یک سری حرکات با عنوان نماز اکتفا نمی نمایند..او تهذیب را در زهد و گوشه نشینی و خلوت با خود تعریف نمیکند و با درک رابطه خود با اجتماع و تاثیر و تاثر این دو بر یکدیگر،به اصلاح خود و جامعه به صورت توام می اندیشد.


برگرفته از کتاب زن منتظر و منتظرپرور

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان