زن منتظر ومنتظرپرور/34

بسم الله الرحمن الرحیم

اومانیسم: نخستین جوانه رنسانس، اندیشه انسان محوری و اومانیسم بود و از آن پس تا کنون تمام حیات بشر غربی را تحت تاثیر قرار داده است .

در این اندیشه، انسان مادی و زمینی و بریده از امور ماوراء الطبیعه محور و مدار همه هستی است .انسان موجودی مستقل است و امور ماورایی این جهان مادی تاثیری در سرنوشت او ندارد و راه رهایی و کامیابی انسان خود" انسان "است...از اینرو لذت گرایی جز جدایی ناپذیر تفکر اومانیستی است.

 سکولاریسم :یکی از پیامدهای اومانیست گرایش به پاکسازی جامعه و فضای زندگی از اصول و ارزش‌های دینی است .به این تفکیک قلمرو دین از حوزه‌های اجتماع و سیاست" سکولاریسم" می‌گویند. نتیجه کنار گذاردن خدا از حیات آدمی ظهور مکاتب و ایدئولوژی های متعددی بود که درصدد پرکردن این خلاء بودند. از دیگر نتایج آن سرمایه‌داری و مطرح شدن سود و حرص و منفعت بیشتر به عنوان تنها ارزش جامعه بود...

 نسبیت گرایی :در غرب پس از رنسانس دو مکتب فکری ظهور کردـ یک مکتب "عقل‌گرایی "نام داشت و معتقد بود که عقل توانایی شناخت حقیقت هستی را دارد و مکتب دیگر" تجربه گرایی" بود که تنها راه شناخت و معرفت را حس و تجربه می دانست. مکتب عقل‌گرایی نتوانست بیش از یک قرن در مقابل تجربه‌گرایی دوام بیاورد.  با حاکمیت تجربه گرایان از آنجا که اصول ارزش‌های اخلاقی و حقوقی را به وسیله حس و تجربه نمی توان شناخت لذا کم کم هیچ ارزش و آرمان مشترک میان انسان ها باقی نماند و هر کس می‌توانست معیار تعیین خوب و بد باشد .به این ترتیب اخلاق و الگوهای زندگی، امور شخصی، دلخواه و نسبی گردیدند. نتیجه این تفکر چنین شد که انسان از همه قیود اخلاقی و ارزش های انسانی آزاد شد و دلیل موجهی برای سرکشی در مقابل آنها پیدا کرد...

 فردگرایی :محصول اومانیسم و سکولاریسم مفهوم جدیدی به عنوان فردگرایی بود. به این معنا که هر فرد معیار و محور تشخیص حقوق بوده و می بایست حقوق او پاس داشته شود. هرگاه حقوق فرد با حقوق جمع و یا سایر حقوق تفاوت پیدا کرده،حقوق فردی دارای ارجحیت است. مثلاً در تعارض میان حقوق هر یک از اعضای خانواده با حق خانواده. حق فرددر اولویت است...

۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
سلام علی آل یس
تا زمانی که انـسان تـوان شـناخت امام را نداشته باشد، سخن گفتـن از ظـهور او بی‌معناست. ظهور امام واقعه‌ای نیسـت که ناگـهان روزی اتفـاق افتد، بلـکه امـری اسـت کـه هـر روز در وجـدان مـؤمنان شیعی، حاصل مـی‌شود.
ظـهـور آینـده‌ی امـام مـسـتلزم اسـتـحاله‌ی قلـب انسان‌هاست و این ظهور تدریجی به ایمـان پیـروان و نفس وجود آنان بستگی دارد.

ما نیز معنـای انتـظار را نارضـایتی از وضـع مـوجود و تلاش جهت بهبود اوضاع می‌دانیم.

و ایـن بـهانـه‌ای شـد تـا بـامــدد ربّ مــنّان در سـال 1388در کانونی با نام متبرک «کانـون مـهـدویت تسنیم» با هــدف اعـتلای اسـلام و تلـاش در جـهت تعجیل فرج گرد هم آمدیم.

نــام کــانون را بــا الــهام از آیـه‌ی 27 سوره‌ی مبارکه مطففین (وَ مِـزَاجُهُ مِن تَسْــنِیمٍ عَـیْنًا یَـشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ) "تسـنیم" برگزیدیم تا بکوشیم مصداقی از معنای آن و همچون آن چشمه‌ی جوشان باشیم.

سعـی بر ایــن بود که مهــارت‌های مخـتلفی برای منـتظران آن حضــرت تبــین و تفــسیر شود. کانون فرصــتی‌ست برای اعـلام حــضور هـر مـنتظری که خــواهان به ســر آمدن ایــن انتـظار است تا به هر نحوی که می‌تواند در جهت تحقق اهداف انتظار بکوشد.
و به انتظار تو دیگر ننشـستیم، یا علــی گفتیم و به امید آمدنتان ایستادیم،
باشد که قبول درگاهتان افتد.

__________________________

- هنر آن است که فردی بی‌هیاهوهای سیاسـی و خودنمایی‌های شیــطانی بــرای خــدا به جهاد برخیزد و خــود را فــدای هــدف کند، نه هوی و این هنر مردان خداست.
امام خمینی (رحمة الله علیه)

- هرچه زمان می‌گــذرد، تجــمع اصــحاب حــق را، "واجب‌تر و فوری‌تر" احساس می‌کنم.
امام خامنه‌ای (مدّظله العالی)

دستان مشــتاقت را به گرمـی می‌فشــاریم، اینجا کانون مهدویت تسنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم:
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان